Waizuri Condo Resort Untuk Dijual Wangsa Maju Kuala Lumpur - RM 450000.00


1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5


Penerangan :

WTS / WANT TO SELL

✅ EXCLUSIVE LISTING

✅ JOM COA

WAIDURI CONDO RESORT

Alamat : Waizuri 1, Jalan 1/27C, Seksyen 5, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur

Nearby Amenities-

‍Wangsa Walk

Aeon Big Wangsa maju

Cold Storage

Lebuhraya DUKE

 

💰 Asking Price : RM450K

 

🏬 *PROPERTY DETAILS*:

🛏 4 bedrooms,

🚿 2 bathroom

- Level 4 ( Setiap level hanya ada 2 unit sahaja)

-  Keluasa binaan : 1200 sqft

- Non Bumi Lot

- Leasehold

- Renovation : Kitchen Cabinet, tiles, carpet, aircond and fans

  • kawalan keselamatan 24 jam
  • 1 lot Parking

Untuk maklumat lanjut hubungi:

Mahadir

01164842138

Together Properties

#teamcikgujamrus

www.wasap.my/601164842138

Keterangan :

Waizuri 1 adalah sebuah bangunan pangsapuri yang dibangunkan dengan indah dan unik yang terletak di Wangsa Maju, Setapak, Kuala Lumpur. Pembinaan Waizuri 1 dilakukan oleh sebuah syarikat pembangunan terkenal dan ia mengandungi semua kemudahan dan ciri-ciri untuk menjadikannya sebuah pembangunan yang hebat di bandar.

Waizuri 1 mengandungi banyak kemudahan supaya penduduk pembangunan dapat menikmati masa mereka dalam pembangunan. Penduduk pembangunan boleh menikmati kemudahan sauna. Syarikat pembangunan tidak melupakan anak-anak dan telah membangunkan taman permainan kanak-kanak yang indah di mana kanak-kanak boleh bermain sambil kekal dalam pembangunan dan tanpa membimbangkan ibu bapa. Terdapat kawasan barbeku yang indah dalam pembangunan di mana penduduk boleh menghabiskan masa yang tidak dapat dilupakan dengan keluarga dan rakan mereka.

Waizuri 1 adalah tempat yang bagus untuk dikunjungi. Ia dikelilingi oleh perkembangan yang indah dan pelbagai kemudahan. Penduduk pembangunan tidak perlu bimbang apa-apa kerana segala-galanya mudah didapati di tempat itu. Terdapat banyak institusi pendidikan terkenal di kawasan itu yang menyediakan perkhidmatan pendidikan kelas atas kepada penduduk di kawasan itu. Beberapa institusi pendidikan terkenal di kawasan itu ialah Sekolah Fairview International, Akademi Seni Dasein dan Sekolah Kafa Integrasi At-taqwa. Ia dianggap sebagai tempat yang bagus untuk mereka yang suka berbelanja kerana terdapat banyak tempat membeli-belah yang terkenal di kawasan itu. Beberapa pusat membeli-belah yang terkenal di kawasan itu ialah Carrefour Wangsa Maju, Cold Storage @ Wangsa Maju, Wangsa Walk Mall dan 7-11 dari mana penduduk boleh membeli hampir apa sahaja yang mereka mahukan. Terdapat banyak klinik dan hospital perubatan terkenal di kawasan itu, di mana penduduk boleh pergi sekiranya berlaku sebarang keadaan perubatan. Beberapa klinik perubatan dan hospital yang terkenal di kawasan itu ialah Klinik Setapak, Klinik Pakatan Medik, Klinik Pergigian Semarak dan Klinik Ng Dan Lee @ Alpha Angle Complex. Waizuri 1 telah dibangunkan secara strategik dengan mengingati kepentingan akses lokasi. Penduduk tidak perlu bimbang untuk berpindah ke dan dari lokasi. Pengangkutan awam juga boleh didapati di kawasan itu, menjadikan kawasan pembangunan lebih menarik. Penduduk boleh menggunakan Stesen LRT Ampang, Stesen LRT Gombak, Stesen LRT Taman Melati dan Stesen LRT Wangsa Maju untuk bergerak ke dan dari lokasi walaupun mereka tidak mempunyai kenderaan sendiri. Perkembangan ini mudah diakses dan dihubungkan melalui jalan utama dan lebuh raya di kawasan itu dari mana penduduk boleh sampai ke mana-mana tempat di bandar dengan mudah hanya dengan memandu selama beberapa minit.

Pembangunan ini menyediakan beberapa kemudahan dan ciri-ciri lain kepada penduduknya seperti dewan badminton, kolam renang, kolam renang dan trek jogging di mana penduduk dapat menikmati beberapa aktiviti sukan sambil kekal dalam pembangunan dan menikmati gaya hidup yang sihat. Waizuri 1 juga menyediakan kemudahan tempat letak kereta untuk penduduknya. Paling penting, pembangunan ini dilengkapi dengan alat keselamatan terkini dan menyediakan keselamatan 24 jam kepada penduduknya untuk memastikan penduduk dilindungi daripada sebarang ancaman luaran.Website : http://eBazarOnline.net
Iklan oleh : megatproperty (megatproperty198@gmail.com)


Disclaimer: eBazarOnline.net adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.


         advertisebiz

               rm20


Cari Ikan

Kata Carian :  


Kategorihomestay

www.homestaymalaysia.com.my


Facebook


Website Stats